Viseča svetila imajo vsestransko uporabnost. Ne samo, da viseče luči lahko dobite v vseh oblikah, barvah in slogih, da zadovoljijo vašemu estetskemu dizajnu, lahko jih tudi uporabite za tri glavne funkcije osvetljitve, ki jih boste našli v dobro osvetljenih domovih: kot splošna, ambientalna in delovna osvetljitev.

-21%
Original price was: 110,90 €.Current price is: 87,90 €. 72,05  brez DDV
-21%
Original price was: 110,90 €.Current price is: 87,90 €. 72,05  brez DDV
-38%
Original price was: 29,00 €.Current price is: 17,90 €. 14,67  brez DDV

Viseča svetila in njihova uporaba

Viseča svetila lahko uporabljamo povsod, vendar bomo spodaj našteli par mest, kjer bodo resnično zasijala v vašem domu: namestitev viseče luči nad kuhinjsko mizo, bo ustvarilo osrednjo točko v prostoru in dodalo dekoracijo, ki odraža vaš osebni slog. Pri izbiri viseče luči oziroma viseče svetilke nad jedilno mizo, bodite pozorni na obliko viseče luči in kako le-ta usmerja svetlobo. zraven postelje, med namizno svetilko, budilko, mobilnim telefon in še čem drugim, kar potrebuje pri postelji, postane vaša nočna omara nefunkcionalna. Viseča svetilka nad vašo nočno omarico vam bo dala malo več prostora, poleg tega pa bo edinstvena alternativa namizni svetilki.

Viseča svetila lahko uporabimo tudi drugače

  • kuhinjski otok mora bit pravilno osvetljen, ne glede na to za kaj ga uporabljate. Kot smo že zgoraj napisali viseča svetila so vsestranska, tako da lahko zagotovijo dovolj svetlobe za kuhanje in pripravo hrane, kot tudi za splošno osvetlitev kuhinje. Prav tako imate možnost, da obesite več kot eno svetilko v vrsto.
  • viseča svetila v dnevnem prostoru ne rabijo biti nameščena na sredini sobe. Če želite dodati prostoru pečat in malo drame, lahko to naredite z namestitvijo večih viseče luči. To lahko dosežemo z gručami 3-5 visečih luči skupaj, ki visijo na različnih višinah. Takšna izvedba izgleda čudovito v kotu bivalnega prostora, kjer bi morala biti talna svetilka.