Izenači ceno!

Ste drugje našli enake izdelke ceneje?

V podjetju smo se odločili, da Vam predstavimo našo najnovejšo zavezo s katero bi se radi še bolje približali našim kupcem.

Ali ste našli izdelek, ki se prodaja ceneje kot v naši trgovini?
Posredujte nam dokazilo; CENO vam IZENAČIMO in dodamo dodatni 2% POPUST!

Kako lahko kupec uveljavi akcijo »izenači ceno« v spletni trgovin Razsvetljava.si?

Predložite nam dokazilo oziroma konkurenčno ponudbo izbranih izdelkov (led žarnice, led trakovi, led svetila, napajalniki, alu profili za LED, zasilna razsvetljava,…). Ceno konkurenčnega ponudnika vam v skladu z veljavno slovensko zakonodajo, ki določa način določanja in oglaševanja cen ter spodnjimi pravili, TAKOJ prilagodimo konkurenčni ponudbi. Konkurenčno ceno vam še dodatno znižamo za 2%.
V akcijo so vključeni vsi izdelki, ki so označeni s posebnim gumbom IZENAČI CENO. Obiskovalec s klikom na gumb IZENAČI CENO pošlje zahtevek za izenačitev cene. V časovnem obdobju 24 ur (v delovnem času od pon. – pet.) boste na vaš elektronski naslov prejeli odgovor na zahtevek.

Ali cene prilagodite vsem trgovcem v Sloveniji?

Naše cene bomo prilagodili vsem pridobljenim nižjim ponudbam iz vseh fizičnih kot tudi spletnih trgovinah, ter jih še naknadno znižali za 2%. Cene bomo prilagodili tudi vsem ponudbam pridobljenim iz EU. Pri ponudbah iz EU, je potrebno upoštevati tudi znesek dostave. V kolikor ponudnik izven Slovenije ne nudi dostave v Slovenijo, se ga ne smatra kot konkurenčnega ponudnika in ne more biti osnova za izenačitev cene.

Kako poteka akcija v fizičnih trgovinah?

Vsak kupec, ki najde identičen izdelek po nižji ceni kateregakoli konkurenta tako v Sloveniji kot v EU, ki ga prodajamo v spletni trgovini RASVETLJAVA.si in je označen z oznako »IZENAČI CENO«, bomo ceno v skladu z veljavno slovensko zakonodajo, ki določa način določanja in oglaševanja cen ter spodnjimi pravili, prilagodili konkurenčni ponudbi. Konkurenčno ceno vam bomo še dodatno znižali za 2%.

Ali lahko uporabim akcijske cene pri konkurenčnem trgovcu?

Akcija se nanaša tako na redne kot na akcijske cene izdelkov pri konkurenčnem ponudniku. Primerjana cena konkurenta je tista, ki bi jo stranka dejansko plača ob nakupu.

 

Katere kategorije in artikli spadajo v omenjeno akcijo »izenači ceno«?

Vse kategorije in artikli, kateri se nahajajo tako na spletni povezavi www.RAZSVETLJAVA.si in imajo oznako IZENAČI CENO

Kakšen mora biti konkurenčen izdelek?

Konkurenčni izdelek mora imeti enako EAN kodo in ostale karakteristike, izdelek mora biti nov in nepoškodovan. Dobavni rok ne sme biti daljši od 4 dni.

Kakšna dokazila potrebujem?

Kupec mora imeti predračun ali ponudbo konkurenčne trgovine, ki ne sme biti starejši kot 4 dni ali konkurenčni katalog oziroma reklamni letak, ki mora biti veljaven na dan obiska naše spletne trgovine RAZSVETLJAVA.si.
Kupec ima lahko zaslonski posnetek konkurenčnega izdelka na konkurenčni spletni strani, z vidnim datumom ponudbe ali
URL povezavo (link) konkurenčne ponudbe z vidnimi podatki podjetja, ki je verodostojno in registrirano v EU (VIES podatki).

Kaj če izdelka ni na zalogi?

V primeru, da primerjanega izdelka trenutno ni na zalogi, vam bomo posredovali informacijo o dobavnem roku. Ne glede na čas dobave, vam bomo ceno prilagodili in znižali za dodatna 2%, razen v primeru, da se artikel, katerega želite, ne bo več prodajal v naši spletni trgovini RAZSVETLJAVA.si.

Nabor izdelkov »Izenači ceno«
Akcija za vse kategorije velja vse dni v letu, vse do preklica akcije.
SVETILA, LED SVETILA, RAZSVETLJAVA, LED RAZSVETLJAVA, ŽARNICE, LED ŽARNICE, SIJALKE, LED SIJALKE, LED TRAK, LED TRAKOVI, ALU PROFIL ZA LED, LED NAPAJALNIKI, LED PRETVORNIKI, VARNOSTNA RAZSVETLJAVA, ZASILNA RAZSVETLJAVA, REFLEKTOR, LED REFLEKTOR, LED PANELI, STROPNA SVETILA, STENSKA SVETILA, VGRADNA SVETILA, LUČ, LED LUČ, GROW LIGHT, LED GROW LIGHT, itd.

*V kolikor pri slovenskih ali EU trgovcih najdete identičen izdelek, ki je v fizični ter spletni trgovini RAZSVETLJAVA.si posebej označen z oznako »Izenači ceno«, po nižji ceni, vam bomo ceno v skladu z veljavno slovensko zakonodajo, ki določa način določanja in oglaševanja cen ter spodnjimi pravili, prilagodili konkurenčni ponudbi ter dodali dodatni popust v višini 2%. Akcija se nanaša tako na redne kot na akcijske cene izdelkov pri konkurenčnem ponudniku. Izenačitev cene ne velja za konkurenčna brezplačna darila, vračila kupnine, različne načine financiranja ali kakršnakoli druge cenovne promocije konkurenta.

**Kategorije katere obsega akcija IZENAČI CENO vključuje naslednje skupine izdelkov: LED žarnice, LED trakovi, LED svetila, napajalniki, alu profil za LED, zasilna razsvetljava,… oziroma vse izdelke z oznako IZENAČI CENO. Izdelek, ki ga ponuja konkurenca mora biti nov, z enako EAN kodo in ostalimi karakteristikami. Pri uveljavljanju akcije se predložijo naslednja dokazila: Predračun konkurenta ali ponudbo, ki ne sme biti starejša od 4 dni ali konkurenčni katalog ali letak, ki mora biti veljaven na dan obiska RAZSVETLJAVA.si trgovine ali zaslonski posnetek konkurenčnega izdelka na konkurenčni spletni strani, z vidnim datumom ponudbe ali URL povezavo konkurenčne ponudbe.
Lastnik in upravljalec spletne trgovine RAZSVETLJAVA.si; Lifetime Svetila d.o.o. lahko navedeno akcijo kadarkoli prekliče s takojšnjo veljavo.