Alu profili za LED so namenjeni za vgradnjo in zaščito LED trakov. Z njimi si lahko pomagamo pri osvetljevanju kuhinjskih pultov ali spodnjega dela kuhinje (»cokla«), osvetljevanju stopnic ali hodnikov, osvetljevanju stropa ali sten, dekorativnem osvetljevanju v regalih ali za ogledal, razstavnih polic ipd. Z natančno in nevsiljivo vgradnjo ustvarimo prefinjen izgled, saj ustvarijo prijetno svetlobo in polepšajo zgled bivalnih prostorov. Elegantna oblika in dovršena izdelava omogočata neskončne možnosti vgradnje. Največje prednosti uporabe Alu profilov za LED so zaščita LED traku pred udarci in umazanijo, odvajanje odvečne toplote, preprečitev bleščanja in enostavna montaža. Več na domači strani razsvetljava.si.

-20%
Original price was: 3,99 €.Current price is: 3,20 €. /m 2,62  brez DDV
-17%
Original price was: 4,70 €.Current price is: 3,90 €. /m 3,20  brez DDV
Ni na zalogi
Ni na zalogi
10,91  /m 8,94  brez DDV
Ni na zalogi
9,64  /m 7,90  brez DDV
Ni na zalogi
Ni na zalogi
7,60  6,23  brez DDV
Ni na zalogi
18,99  /m 15,57  brez DDV

Alu profili za LED in njihova uporaba

Alu profili za LED se uporabljajo za izdelavo LED svetila v kombinaciji z LED trakom. Uporabljamo jih v primerih, kadar želimo, da LED trak ni viden, oziroma da je LED svetilka vključena v notranji ali zunanji interjer. Profili so različni glede na namembnost in so dizajnirani tako da so uporabni v notranjih kot zunanjih prostorih.

Energetska učinkovitost in alu LED profili

LED osvetlitev je energetsko učinkovito, kar ga uvršča v skupino ekoloških produktov pod okriljem programa za zaščito okolja. Z malo kreativnosti pri Alu profilih za LED lahko dosežemo izredne svetlobne efekte v dekorativni razsvetljavi in pri tem ustvarimo ogromne prihranke pri električni energiji, tako doma kot pri poslovnih prostorih. Naši profili in difuzorji so narejeni iz zelo kvalitetnih materijalov, kar jih uvršča v sam vrh profilov.

Alu profili za LED in njihova motaža

Dolžina profilov in difuzorjev je 2 metra. V primeru, da potrebujete daljše dolžine, profile sestavljamo s pomočjo veznih elementov. Ko izberemo primeren Alu profili za LED, moramo za njega izbrati še ustrezen difuzor in zaključke. To nam pri vsakem profilu posebej piše v naslovu kot tudi v podrobnejšem opisu. Za določene profile je tudi možno naročiti obešalne pribore, če želimo naresti višečo svetilko ali vzmetni nosilec, če želimo enostavno montažo pri vgradnji profila v spuščeni strop. Difuzorji so iz različnih materjalov (PP, PMMA, PC) in propustnosti (bel, polprosojen, prozoren), kateri dajejo različno transparentnost svetilki (od 70% do 93&).

Alu profili za LED - nakup

Alu profili v ponudbi imajo KLIK sistem sestavljanja, kar pomeni, da se LED trak in pokrov vstavita od zgoraj ali iz strani, kar je posebej priročno na tesnih prostorih, lahko pa jih tudi sestavljamo na daljše dolžine.