Trgovina z opremo za dom

Spletno trgovino sem postavil na CMS platformi WordPress, ter nato delal preko WooCommerce. Pozanimal sem se o vseh številkah (na primer dobavna cena), dogovorili smo se o prodajni ceni, ceni poštnine in tako dalje.

LED žarnice: https://www.razsvetljava.si/led-zarnice/

WoCommerce nam omogoča enostaven grafični pregled nad vsemi naročili ter avtomatsko izračuna vse pomembne številke:
• Opozori nas na vsako novo naročilo
• Izračuna bruto naročila
• Neto zaslužek
• Naslov in zaračunano poštnino
• Vse kupljene izdelke in trenutno zalogo za vsak produkt

LED svetila: https://www.razsvetljava.si/led-svetila/

WooCommerce nam omogoča tudi direktno združitev trgovine z davčno blagajno in tako vsem olajša delo pri računih in davkih. Lifetime svetila d.o.o. se ukvarja predvsem z novo LED tehnologijo, zato sem se za uspešno zaključen projekt moral kar veliko naučiti o LED žarnicah, trakovih in podobnih energijsko varčnih izdelkih. Še posebej pomembno je bilo spoznanje, da vse LED žarnice pravzaprav niso niti približno enake, tudi če na prvi pogled delujejo podobno.

LED reflektorji: https://www.razsvetljava.si/led-reflektorji/

Paziti moramo na veliko različnih elementov, ko kupujemo žarnice. Menim, da je zelo pomemben del ekonomije in razvijanje poslovnih strategij analiza konkurence. Ni nam namreč potrebno ponovno odkrivati tople vode, saj po vsej verjetnosti naša konkurenca že uporablja veliko stvari, ki delujejo. Pogosta marketinška strategija je brezplačna dostava ob nakupu določene količine izdelkov.

LED trakovi: https://www.razsvetljava.si/led-trakovi/

Po izračunu stroškov, cene, profita in ostalih pomembnih številk smo se odločili, da bomo ponudili brezplačno dostavo izdelkov za vsa naročila, ki so večja od 35€. Predvidel sem tudi pomembnost pozitivnih mnenj o izdelkih in storitvah, saj ljudje kupimo preverjene izdelke, ki so jih že testirali drugi in nam povedali, da gre za kvaliteten produkt. To sem vključil v optimizacijo spletnih strani, ki za razliko od drugih ponudnikov vključuje glasove in zvezdice in spodbudi večjo gledanost strani.

Več informacij na https://www.razsvetljava.si/