BTC Ljubljana

BTC, d.d. je podjetje v glavnem slovenskem mestu – Ljubljana. BTC poslovno enoto v Ljubljani pa sestavljajo kar trije BTC centri in sicer so v treh velikih slovenskih mestih:

  1. Novo mesto
  2. Murska Sobota
  3. Ljubljana

BTC City je od slovenske prestolnice oddaljen le tri kilometre ter okoli 25 kilometrov od letališča Jožeta Pučnika na Brniku prav tako znanega kot Ljubljansko mednarodno letališče.

BTC City Ljubljana ni veliko le v primerjavi z majhno državo v kateri se nahaja, temveč je znano kot eno največjih rekreativno-zabaviščnih, nakupovalnih, kulturnih ter poslovnih središč v Evropi. V Ljubljani se nahaja okoli Letališke ceste, Kajuhove ulice in Šmartinske ceste. Ljubljanski mesti promet je zelo dobro povezan, zato lahko zlahka pridemo do nakupovalnih središč iz vseh predelov Ljubljane. Poleg rednih avtobusov so tu še taksisti in ostala prevozna sredstva, ki omogočajo hiter prevoz v obe smeri. Poleg ogleda starega mestnega jedra in centra je skok do velikega nakupovalnega središča v Ljubljani ena najbolj razburljivih dogodivščin za vso družino. Obiščite ga še sami in se prepričajte o bogati ponudbi vseh vrst izdelkov! Vodno mesto Atlantis in Kristalna palača sta vredni ogleda. Želimo vam veliko veselja pri nakupovanju.

Več o nakupovanju v Sloveniji in glavni občini 1000 Ljubljana si lahko ogledate na razsvetljava.si.